de gratis marktplaats voor nieuwe en gebruikte campers





 Toplinks
- Accushop-soest
- Campingnavigator
- Kampeerkalender.nl
- KampeerChecklist.nl
- Campers te huur
- Moezel Camping Rissbach
- Online kampeerwinkel
- Tweedehands.startpagina.nl
- Occasion.startpagina.nl
- Camper.startpagina.nl
- Kampeerinfo.nl
- Kampeer.startpagina.nl
- Camper-verhuur.startpagina.nl
- Zoekhulp.nl

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 
 Prachtige cartagho camper
Naam: fabiennealle advertenties

Soort: Aangeboden
Regio: België
Woonplaats: brugge
Conditie: Gebruikt
Datum: 09-12-2023
Referentie: 211636
Gezien: 163 x (sinds 09-12-2023)

Prijs: NOTK

  E-mail deze adverteerder  

Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Twitter Deel deze advertentie op Twitter

 Prachtige cartagho camper

Een toefje hotel glamour, glamour biedt deze robuuste integrale Carthago Chic-E line I 51 QB AUTOMAAT 9 G Tronic u zeker (119 .C rijbewijs Deze beauty op wielen is gestroomlijnd van binnen en van buiten. Wanneer je eenmaal achter het stuur zit is het genieten geblazen van alle functionaliteiten en vooral van het enorme uitzicht door het panorama raam van deze integraal. De Carthago Chic-E line I 51 QB beschikt over een krachtige Fiat Ducato 35 met 2,3 MJT motor/ 177 pk, AUTOMATISCHE transmissie 9 G TRONIC en heavy chassis (4.5 T). Ons staand model beschikt over het Fiat pakket, bestaande uit: Airconditioning cabine | Buitenspiegels elektrisch verstelbaar , tevens verwarmd | Airbag bestuurder en bijrijder | Cruise Control | In hoogte verstelbare passagiersstoel | alu velgen | stuurwiel en schakelpook in leder uitgevoerd, stuurwiel bediening voor radio, 2 DIN radio incl. navi / aur camera en Remis verduistering. De met leer beklede cabinezetels zijn draaibaar en in een handomdraai bij de zitgroep te betrekken.
Daarnaast maken een L-zit en loungebank deel uit van de zitgroep. De ronde tafel is in de gewenste positie te verplaatsen via de voet-verstelling. Boven de draaibare cabine zetels biedt de Carthago u een heerlijk slaapcomfort in het handmatig verstelbaar hefbed (195 x 160 cm) Achter de zitgroep treft u de keuken aan, deze is uitgerust met 3 pitsvuur, rvs spoelbak, een barvak inlay met glazenrek en glazen-set, Tec-Tower koelkast met separaat vriesvak en oven en koffiezet machine, geïntegreerd en neerlaat baar vanuit de keuken bovenkast. De koelkast is vanaf beide zijden te openen. Alvorens u het slaapgedeelte betreed, treft u de separate douchecel, met daar tegenover het toiletruimte voorzien van fontein en cassette toilet. Tevens is de deur van de toiletruimte ook als scheidingsdeur van woon- en slaapruimte te gebruiken. Een heerlijk royaal Queensbed (198 x 146 cm) vindt u geheel achterin de Carthago. Rondom dit bed beschikt u over veel bergruimte en onder het bed heeft u de beschikking over grote lades. Via de buitenzijde kunt u de ruime garage bereiken, deze immense ruimte biedt u vele mogelijkheden voor het bergen van bijvoorbeeld uw (e-bikes) fietsen, scooter, barbecue en campingmeubelen.opties Automatisch levelsysteem,Omvormer,trekhaak ,grote luifel
Reageer op deze advertentie
Ik ga akkoord met de voorwaarden, regels en privacy statement van Campermarkt.nl en geef toestemming voor het opslaan en doorsturen van mijn reactie(s) naar de adverteerder (uw e-mailadres wordt niet gedeeld).



 5 slaapplaatsen
- Adria Mobil- Bavaria- Bürstner- Capron
- Carthago- Chausson- Dethleffs- Eura Mobil
- FFB- Hobby- Hymer- Knaus
- La Strada- Laika- Le Voyageur- LMC
- Mc Louis- Overige merken- Pössl- Reimo
- Roller Team- TEC- VW- Weinsberg
- Westfalia- Zelfbouw

 Links
- Kampeerkalender.nl- KampeerChecklist.nl- Kampeer.startpagina.nl
- Zoekhulp.nl- Kampeerinfo.nl- Camper-verhuur.startpagina.nl
- Online kampeerwinkel- Camper.startpagina.nl